Autoschadeherstel Mark Pennings VOF in Varsseveld is lid geworden van Focwa. Het schadeherstelbedrijf ontving op 5 maart uit handen van Jelle Bruyn het Focwa certificaat voor de branchenormering in de Categorie Totaalherstel.

Truck schade Service
Daarnaast voldoet het bedrijf aan de Focwa eisen voor Truck Schade Service. Hiermee is bewezen dat kwaliteit geborgd is voor schadeherstel van personen, bedrijfs- en vrachtwagens. Autoschadeherstel Mark Pennings is eveneens aangesloten bij Stichting Onafhankelijk Schadeherstel.
Branchevereniging
Eigenaar Mark Pennings zegt een sterke doelmatige branchevereniging van groot belang te vinden omdat de ontwikkelingen heel snel gaan: “Je kunt niet alles bijhouden en hebt een organisatie nodig die jouw belangen en die van je collega’s goed vertegenwoordigt.”