stichting onafhankeljkschasdeherstel;

Focwa en Bovag lobbyen in Den Haag gezamenlijk voor steunmaatregelen nu schadeherstellers worden geconfronteerd met hoge energiebedrijven. Ook roepen ze opdrachtgevers op rekening te houden met de effecten van de hoge energieprijzen op de bedrijfsvoering van de schadebedrijven. Dat melden beide brancheorganisaties.

Bron: Schadeportaal

SDtichting OnafhankelijkSchadeherstel
stichting onafhankelijk scahdeherstel

De RDW onderzoekt of het opheffen van het rijverbod bij erkende schadebedrijven kan worden neergelegd. Wat is nodig om dit goed te regelen? Hoeveel schadebedrijven kunnen hiervoor een erkenning bij de RDW aanvragen? En, wie draait voor de kostenverhoging op? Nog niet alles is bekend, maar dat het kansen biedt, is duidelijk, aldus Focwa-directeur Femke Teeling.

Bron: Autoschadeportaal

stichting onafhankelijk schadeherstel

Meer dan de helft (56 procent) van de Nederlanders die met vakantie naar het buitenland gaat, kiest hierbij voor een autovakantie. De belangrijkste reden hiervoor is flexibiliteit bij veranderende coronamaatregelen. Dit blijkt uit onderzoek van vergelijkingssite Independer, uitgevoerd door onafhankelijk veldwerkbureau Panel Inzicht.

Bron: Autoschadeportaal

stichting onafhankelijk schadeherstel

Het verschil tussen de premies en de uitgekeerde schadelast steeg van 1,4 miljard euro in 2019 naar 1,8 miljard euro in 2020, aldus de Consumentenbond.

Het Verbond van Verzekeraar verwerpt de claim van de Consumentenbond dat de kloof tussen wat autoverzekeraars opstrijken aan premies en wat zij uitkeren aan schadevergoeding aan klanten steeds groter wordt. Dat meldt het verbond naar aanleiding van een persbericht van de Consumentenbond.

Bron: Autoschadeportaal

stichting onafhankelijk schadeherstel

De coronacrisis hakt er flink in bij schadeherstelbedrijven.
Met het onafhankelijke schadeherstelbedrijf van
Job Haefkens in Sint Anthonis gaat het daarentegen
crescendo. “In het eerste kwartaal hebben we een
omzetverlies geleden ten opzichte van vorig jaar van
nog geen 900 euro. Daarna is het alleen maar drukker
geworden.” Tekst Emil Peeters
Klik hier voor het hele artikel uit over Job Haefkens Autoschade
Bron: AfterSales Magazine

Kuiper Verzekeringen
kamer van koophandel

De impact van de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is groot voor het Nederlandse bedrijfsleven. De overheid heeft inmiddels een uitgebreid maatregelenpakket aangekondigd. Bij het KVK Coronaloket komen duizenden ondernemersvragen binnen over bedrijfsvoering, personeel en regelingen. Een overzicht van de belangrijkste vragen en antwoorden over corona.