Hettema Spotrepair te Steenwijk kiest voor Stichting Onafhankelijk Schadeherstel.
Lees meer

Focwa en de MBO Raad organiseren op 12 november 2019 een bijeenkomst over de toekomst van de carrosserieopleidingen. Deze bijeenkomst is een vervolg op een bijeenkomst die vorig jaar plaatsvond.

Lees meer

CED en Insurtech Openclaims hebben een partnerovereenkomst gesloten waarmee de administratieve afwikkeling van autoclaims naadloos gekoppeld wordt aan het volledige schadeherstelproces. Dit laten beide organisaties weten.

Lees meer

Uiterlijk 1 juli 2019 moeten 125.000 bedrijven en instellingen rapporteren welke energiebesparende maatregelen zij hebben genomen.

Lees meer

Autoschadeherstel Mark Pennings VOF in Varsseveld is lid geworden van Focwa. Het schadeherstelbedrijf ontving op 5 maart uit handen van Jelle Bruyn het Focwa certificaat voor de branchenormering in de Categorie Totaalherstel.

Lees meer

Twee jaar geleden werd de Stichting Onafhankelijk
Schadeherstel opgericht.
Lees meer

Toon van den Heuvel Autoschade te Asten heeft zich onlangs aangemeld bij de Stichting Onafhankelijk Schadeherstel. Omdat hij vaak te maken had met onwetendheid bij de consument, heeft hij er voor gekozen om dit label te gaan voeren, om zo duidelijk te maken dat bij hem de reparaties uitgevoerd worden zonder grote invloed van de grote verzekeringsmaatschappijen.
Lees meer

Een koplampunit van 5.000 euro. Tel daar de arbeidskosten voor vervanging bij op en iedereen begrijpt dat het een flinke uitdaging wordt om schades in de toekomst kostenefficiënt te herstellen en auto’s tegen een fatsoenlijke premie te verzekeren.
Lees meer