Stichting Onafhankelijk Schadeherstel Coronacrisis haal en brengservice!

Wanneer u op dit moment schade aan uw auto hebt dan kunnen wij ons voorstellen gezien de corona crisis, dat u twee keer nadenkt voordat u naar een autoschadebedrijf gaat om dit te laten repareren.
Stichting Onafhankelijk Schadeherstel biedt u de mogelijkheid uw auto te laten ophalen door één van onze schadebedrijven bij u in de buurt. Vult u het formulier in en voeg een tweetal foto’s toe om het voor ons makkelijk te maken over wat voor  schade we het hebben.
Bij Stichting Onafhankelijk Schadeherstel kunt u terecht voor elke schade of het nou gaat oom een kras, deuk of een complexe schade geen probleem voor ons.

Hoe kunt U ons bereiken:

1. Direct bellen voor het maken van een afspraak(+31(0)653356852) en wij regelen de rest!
  2. Per Email: Stichting Onafhankelijk Schadeherstel
  3. Wilt u liever één van onze leden rechtstreeks benaderen dan gaat u naar het overzicht op de website.
  4. Uiteraard kunt u ook het online schadeformulier(rechterkant scherm) invullen en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

Vanzelfsprekend houden onze schadebedrijven zich aan de strenge regels van het RIVM.

1. Wij begroeten u met glimlach en schudden even geen handen
  2. Wij maken gebruik van stuurhoezen en versnellingspookhoezen
  3. Eer er aan der auto wordt begonnen ontsmetten wij de delen die in contact kunnen komen met onze handen
  4. Binnen onze bedrijven houden wij tenminste 1.5 meter afstand van elkaar
  5. Ontsmetten van de contactsleutel
  6. Pinautomaat wordt na elke betaling schoongemaakt
  7. Bij aflevering worden alle delen schoongemaakt die met onze handen in contact geweest kunnen zijn.

Lees ook onze privacyverklaring.

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Merk auto (verplicht)

Type auto (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)